domingo, 25 de septiembre de 2011

LA A.VV. CAN SURIÀ
INFORMA

Al Ple Municipal del pròxim dia 27 es presenta a aprobació la desviació d'una part de la subvenció que anava destinada a la construcció del poliesportiu al Ganxo per a posar la gespa artificial al camp de futbol.
Aquesta serà ja la cuarta vegada que la subvenció per al poliesportiu del Ganxo es perd o es desvia cap a un altra cosa.
Nosaltres creïem que la construcció del poliesportiu i l'adecuació de la zona del Ganxo es més important i beneficia a més gent que no pas la gespa al camp de fútbol, ja que a més de les activitats esportives (futbol sala) es poden fer activitats culturals (com el carnaval) i socials com les festes, assemblees, etc.
Si bé entenem que no es pot fer d'un cop perque l'Ajuntament no por finançar el cost total d'una obra d'aquesta envergadura, en les circumstàncies actuals, creïem que s'haria d'haver invertit aquests 200.000€ que costarà la gespa en la adecuació de la zona del ganxo i l'inici de la construcció del poliesportiu.

Encara que segurament aquest cop ja no podem canviar la situació per falta de temps farem constar al Ple el nostre desacord i demanarem que no es torni a repetir aquesta situació.
Volem un projecte d'adecuació de la zona del Ganxo i que es doni prioritat a la construcció el més aviat possible del poliespotiu!

Et convidem a assitir al Ple, el teu recolçament es molt importat!